Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

close

Adeziv flexibil pentru placi ceramice portelanate Weber Portelanat sac 25 kg

Click pentru a mari dimensiunea

090
In stoc
54,00 lei
/ sac


Calitate garantata a produselor
Transport personalizat prin flota Cipcos Mar in functie de comanda
26 de ani de experienta


Adeziv de calitate profesională, sub formă de pulbere de culoare gri, pe bază de ciment, cu adaosuri minerale, fibre de armare şi răşini sintetice, aplicabil în pat subţire. Produs fabricat cu agrement tehnic.

Aderenţă ridicată Alunecare redusă Aplicabil pe gips-carton Aplicabil pe pardoseli încălzite Aplicabil pe hidroizolaţii Circulabil după 24 ore Flexibilitate ridicată Tehnologia fără praf Uşor de aplicat

Aplicare manuală

Suport: Pardoseli, Pereţi

Descrierea produsului

Se utilizează: În special pentru lipirea plăcilor porţelanate (Clasa BI), granitogres, klinker şi materiale de construcţii similare la interior, inclusiv la încălzirea prin pardoseală şi la exterior. Pentru lipirea plăcilor de gresie şi faianţă cu absorbţie normală (Clasa BII, B III). Se aplică pe suporturi având ca liant cimentul: suprafeţe de beton, beton uşor, beton poros, tencuieli ciment, tencuieli var-ciment, tencuieli vechi, şape de ciment, pe gips-carton şi hidroizolaţii (pe bază de ciment sau dispersie). Împreună cu hidroizolaţia webertec hydroprotect şi chitul de rost webercolor formează sistemul de hidroizolaţie pentru terase weberhydro premium. Realizând un amorsaj cu grundul de profunzime weber GR100, se poate aplica şi pe alte suprafeţe critice cu absorbţie de apă ridicată sau scăzută.

Caracteristici şi beneficii

-Pentru interior și exterior.

-Flexibilitate ridicată - Clasa S1

-Pentru plăci cu dimensiuni de până la 80x80 cm.

-Pentru placari pe pardoseli incalzite

-Pentru placari in zone cu trafic intens

-Tehnologia fara praf

Recomandări

-Suprafaţa suport trebuie să fie curată, nedeformabilă, uscată, fixă şi lipsită de substanţe antiaderente (grăsimi, bitum, praf, etc.)

-Betoanele si şapele trebuie sa aiba o vârstă de maturizare de minim 28 de zile. 

-Neregularităţile până la 1 cm se pot repara cu weberset portelanat max2 cu o zi înainte de placare

-Feţele plăcilor ceramice trebuie să fie curate, fără urme de grăsimi, uleiuri, praf sau alte impurităţi.

Produsul " Adeziv flexibil pentru plăci ceramice porţelanate Weber Portelanat sac 25 kg " face parte din categoria : AMENAJARI INTERIOARE / EXTERIOARE / ADEZIVI SI MASA SPACLU / ADEZIVI GRESIE SI FAIANTA

Marca
Weber Saint Gobain
Ambalaj
Sac
Cant. / ambalaj
25 kg / sac
Consum
4 - 6 kg / mp
Culoare
Gri
Proporţie apă / sac
6 - 6,5 litri
Pret per
sac

Momentan nu este adaugat niciun review referitor la produsul Adeziv flexibil pentru placi ceramice portelanate Weber Portelanat sac 25 kg. Autentifica-te pentru a lasa primul un review.