Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

close

Adeziv flexibil pentru placi ceramice portelanate Weber Portelanat sac 25 kg

Click pentru a mari dimensiunea

090
In stoc
46,01 lei
/ sac


Calitate garantata a produselor
Transport personalizat prin flota Cipcos Mar in functie de comanda
26 de ani de experienta


Adeziv de calitate profesională, sub formă de pulbere de culoare gri, pe bază de ciment, cu adaosuri minerale, fibre de armare şi răşini sintetice, aplicabil în pat subţire. Produs fabricat cu tehnologia inovativă ”Fără Praf”. Recomandat şi pentru plăci de dimensiuni mari. Pentru interior și exterior. Flexibilitate ridicată - Clasa S1. Pentru plăci cu dimensiuni de până la 80x80 cm.Se utilizează pentru lipirea plăcilor porţelanate (Clasa BI), granitogres, klinker şi materiale de construcţii similare în interior, inclusiv la încălzirea prin pardoseală şi la exterior, pentru lipirea plăcilor de gresie şi faianţă cu absorbţie normală (Clasa BII, B III) la interior şi exterior. Se aplică pe suporturi având ca liant cimentul: suprafeţe de beton, beton uşor, beton poros, tencuieli ciment, tencuieli var-ciment, tencuieli vechi, şape de ciment, pe gips-carton şi hidroizolaţii (pe bază de ciment sau dispersie). Împreună cu hidroizolaţia weber.tec superflex D2 şi chitul de rost weber.color perfect formează sistemul de hidroizolaţie pentru terase weber.hydro premium. Realizând un amorsaj cu grundul de profunzime weber GR100, se poate aplica şi pe alte suprafeţe critice cu absorbţie de apă ridicată sau scăzută.

Produsul " Adeziv flexibil pentru plăci ceramice porţelanate Weber Portelanat sac 25 kg " face parte din categoria : AMENAJARI INTERIOARE / EXTERIOARE / ADEZIVI SI MASA SPACLU / ADEZIVI GRESIE SI FAIANTA

Marca
Weber Saint Gobain
Ambalaj
Sac
Cant. / ambalaj
25 kg / sac
Consum
4 - 6 kg / mp
Culoare
Gri
Proporţie apă / sac
6 - 6,5 litri
Pret per
sac

Momentan nu este adaugat niciun review referitor la produsul Adeziv flexibil pentru placi ceramice portelanate Weber Portelanat sac 25 kg. Autentifica-te pentru a lasa primul un review.