Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

close

BCA Ytong Interio D0,5 NF 600 x 150 x 200 mm

Click pentru a mari dimensiunea

9079
In stoc
8,46 lei
/ bucata


Calitate garantata a produselor
Transport personalizat prin flota Cipcos Mar in functie de comanda
26 de ani de experienta


Blocuri de zidărie pentru pereţi exteriori de închidere, pentru pereţi portanţi, dar şi produse cu aplicaţii la interior pentru pereţi de compartimentare, despărţitori, elemente de design sau buiandrugi. Datorită proprietăţilor excelente de izolare termică a blocurilor de zidărie Ytong, se asigură confortul locuitorilor pe durata unui întreg ciclu anual, prin susţinerea unei temperaturi interioare constante, cu umiditate controlată datorită unei bune permeabilităţi la vapori. Ytong este produs din nisip, var, ciment şi apă, resurse complet naturale şi minerale. Extragerea materiilor prime se face prin procedee neinvazive, ecologice – echilibrul natural nefiind astfel afectat, iar produsul obţinut este ecologic şi sustenabil. Punerea în operă simplă şi rapidă datorită îmbinărilor nut-feder şi a mânerelor de prindere salvează timp şi costuri pe şantier. Pe termen lung, eficientă energetică determină economii de energie şi la costurile de întreţinere a caldirilor sau a locuinţelor. Stabilitatea materialului la temperaturi înalte şi rezistenţa la foc a zidăriei asigură protecţia optimă împotriva incendiilor. Blocurile de zidărie Ytong se încadrează în clasa A1 de reacţie la foc, iar în caz de incendiu nu emană gaze toxice.

Produsul " BCA Ytong Interio D0,5 NF 600 x 150 x 200 mm " face parte din categoria : MATERIALE DE ZIDARIE / BLOCURI DE ZIDARIE / BCA 

Marca
Ytong
Ambalaj
Palet
Cant. / ambalaj
80 buc / palet
Consum
55,6 buc / mc
Lungime
600 mm
Înălţime
200 mm
Bază
150 mm
Suprafaţă / ambalaj
9,6 mp / palet
Volum / ambalaj
1,44 mc / palet
Suprafaţă
0,12 mp / buc
Volum / buc
0,018 mc / buc
Buc / mp
8,3 buc / mp
mp / mc
6,67 mp / mc
Pret per
bucata

Momentan nu este adaugat niciun review referitor la produsul BCA Ytong Interio D0,5 NF 600 x 150 x 200 mm. Autentifica-te pentru a lasa primul un review.