Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

close

Capac Interval Roma Clasic 50 x 30 x 3 cm

Click pentru a mari dimensiunea

607
In stoc
36,00 lei
/ buc


Calitate garantata a produselor
Transport personalizat prin flota Cipcos Mar in functie de comanda
26 de ani de experienta


Capac interval gard - Clasic 50x30x3 cm

Clasic este un model de capac interval drept pentru gard, atic, balustradă (mână curentă) sau acoperirea parapeților teraselor și balcoanelor

Capacele de interval de gard şi aticurile pentru ziduri acţionează în primul rând ca o protecţie împotriva efectelor dăunătoare ale expunerii constante la soare, ploaie, zăpadă şi gheaţă. Pe de altă parte adaugă un plus de rezistenţă şi durabilitate zidurilor şi gardurilor, mărindu-le durata de viaţă.

Datorita procesului de fabricatie automatizat la standarde europene, cu un control al managementului calitatii certificat ISO, a materiilor prime de calitate superioara si a materialelor folosite, accesoriile de gard sunt durabile si nu necesita intretinere ulterioara pentru a-si pastra aspectul, ceea ce inseamna ca au o rezistenta sporita la intemperii.

Capacele de interval STAR STONE sunt un produs special din piatră compozită creat pentru decorarea gardului dvs. Fie că se folosesc la interior sau exterior, aceste piese speciale conferă proiectului dvs. un finisaj deosebit, distins și elegant. Produsele sunt colorate și armate în masă, nemaifiind necesară vopsirea lor.

Marca
Star Stone
Culoare
bej
Lungime
50cm
Lăţime
30cm
Grosime
3cm
Pret per
buc

Momentan nu este adaugat niciun review referitor la produsul Capac Interval Roma Clasic 50 x 30 x 3 cm. Autentifica-te pentru a lasa primul un review.