Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

close

Ciment Holcim Structo Plus cu duraditiv 42,5R sac 40 kg

Click pentru a mari dimensiunea

1
In stoc
22,00 lei
/ sac


Calitate garantata a produselor
Transport personalizat prin flota Cipcos Mar in functie de comanda
26 de ani de experienta


Elemente și structuri monolite din beton simplu și beton armat realizate inclusiv în perioadă de timp friguros (cu luarea măsurilor specifice precizate în reglementările tehnice), cum ar fi: fundații, stâlpi, grinzi, planșee, pereți interiori și exteriori, scări , elemente de zidărie (bolțari), pavare, placare, şape uzuale. Structo® Plus este un ciment Portland compozit, aditivat, conceput pentru construcția de clădiri rezidențiale și comerciale, elemente de interior și exterior, lucrări de renovare și modernizare. Duraditiv® este un component a cărui acțiune îmbunătățește proprietățile betonului preparat din ciment Structo Plus, asigurând durabilitatea produsului final.

Produsul " Ciment Holcim Structo Plus cu duraditiv 42,5R sac 40 kg " face parte din categoria : MATERIALE ZIDARIE / CIMENT,LIANTI TENCUIALA SI ZIDARIE / CIMENT

Marca
Holcim
Ambalaj
Sac
Cant. / ambalaj
40 kg / sac
Culoare
Gri
Clasa de rezistenta
42,5 R
Pret per
sac

Momentan nu este adaugat niciun review referitor la produsul Ciment Holcim Structo Plus cu duraditiv 42,5R sac 40 kg. Autentifica-te pentru a lasa primul un review.