Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

close

Coltar interior, 90 grade, rosu inchis (RAL 3009), 125 mm

Click pentru a mari dimensiunea

459.3009
In stoc
53,00 lei


Calitate garantata a produselor
Transport personalizat prin flota Cipcos Mar in functie de comanda
26 de ani de experienta


SISTEM PLUVIAL METIGLA

Orice acoperiș are nevoie de un sistem pluvial eficient și durabil, iar Metigla reprezintă soluția sigură pentru orice proiect.

Având puncte forțe precum calitatea excelentă a materialelor, design-ul modern și adaptabilitatea sporită,sistemul pluvial Metigla se numără printre cele mai fiabile sisteme disponibile în acest moment pe piață. Acest sistem se poate adapta perfect oricărui tip de acoperiș, indiferent de formă acestuia sau de materialul ales pentru învelitoare.

Complet etanș și cu un montaj facil, sistemul de jgheaburi și burlane de la Metigla este realizat din materiale de cea mai înaltă calitate, beneficiind de o garanție de 15 ani și o durată de viață estimată la 50 de ani.

TIP OȚEL ȘI STRUCTURĂ

Sistemul pluvial Metigla este realizat din tablă de oțel prevopsita, cu protecție de Zinc de minim 275 g/m², care conferă sistemului durabilitate și rezistență la coroziune.

Ambele fețe ale sistemului sunt protejate de un strat de pasivare și sunt acoperite cu vopsea poliuretanică, într-un strat de 35 ųm pe fiecare față, a cărei textură oferă o rezistență mare la uzură, zgârieturi și temperaturi ridicate.

Marca
Metigla

Momentan nu este adaugat niciun review referitor la produsul Coltar interior, 90 grade, rosu inchis (RAL 3009), 125 mm. Autentifica-te pentru a lasa primul un review.