Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

close

Dolie Optima 2 m, maro lucios (RAL 8017)

Click pentru a mari dimensiunea

068.8017L
In stoc
47,50 lei
/ bucata


Calitate garantata a produselor
Transport personalizat prin flota Cipcos Mar in functie de comanda
26 de ani de experienta


Dolia este realizată din tablă din oțel , zincată pe ambele părți (strat de zinc 225 g/mp).

Această are lungimea de 2000 mm.

Pentru a înțelege pe deplin rolul esențial al doliei în procesul de construire a unui acoperiș rezistent, care să asigure un grad maxim de confort în interiorul locuinței, este obligatoriu să știm ce este aceasta și ce rol îndeplinește.

Dolia este accesoriul care se montează pe linia de intersecție a doi versanți ai acoperișului ce formează între ei un unghi. Rolul său este de a uni două ape ale acoperișului și de a izola intersecția acestora. Totodată, dolia contribuie la colectarea apei de pe acoperiș și la evacuarea sa spre jgheaburile sistemului pluvial, în același timp împiedicând apariția infiltrațiilor sub învelitoare și distrugerea structurii de rezistență a acoperișului.

Din definiția doliei pentru acoperiș putem extrage următoarea informație importantă: nu toate acoperișurile au dolie, ci doar cele care dispun de mai mulți versanți. Considerăm că este necesar să atragem atenția asupra acestei informații întrucât, nu de puține ori, am observat că proprietarii caselor cu acoperișuri în două sau patru ape ori chiar de tip terasă întreabă uneori despre acest accesoriu.

Marca
Cipcos Mar
Pret per
bucata

Momentan nu este adaugat niciun review referitor la produsul Dolie Optima 2 m, maro lucios (RAL 8017). Autentifica-te pentru a lasa primul un review.