Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

close

Glet de finisaj AplaFill pe bază de ciment alb pentru interior sac 20kg

Click pentru a mari dimensiunea

182
In stoc
41,00 lei


Calitate garantata a produselor
Transport personalizat prin flota Cipcos Mar in functie de comanda
26 de ani de experienta


AplaFill glet de finisaj pe bază de ciment alb pentru interior este un produs ultrafin pe bază de ciment alb aditivat pentru finisarea gleturilor de încărcare, a tinciurilor şi a tencuielilor mecanizate pe bază de ipsos, necesar înaintea aplicării vopselelor lavabile sau a tapetului. Crează o suprafaţă de un alb imaculat, perfect netedă, fină şi fără pori. Ajută substanţial la reducerea consumului de vopsea; L ucrabilitate inegalabilă, consistenţă fină şi cremoasă; Se şlefuieşte uşor după întărire.Finisarea suporturilor minerale absorbante: gleturi şi tencuieli de ipsos, gleturi şi tinciuri de ciment, beton. Poate fi aplicat în straturi de max. 2mm grosime, peste o varietate foarte mare de suporturi: gleturi de încărcare pe bază de ipsos sau pe bază de ciment; tencuieli fine de ipsos, ciment sau ciment- var ( tinci); pereţi sau tavane din gips-carton; suprafeţe din beton ( stâlpi, grinzi, pereţi, plafoane); suprafeţe acoperite cu vopsele lavabile vechi degradate, asperizate şi amorsate.

Produsul " Glet de finisaj AplaFill pe bază de ciment alb pentru interior sac 20kg  " face parte din categoria : AMENAJARI INTERIOARE/EXTERIOARE / GLET FINISAJ / GLET CIMENT

Marca
Fabryo Corporation
Ambalaj
Sac
Cant. / ambalaj
20 kg / sac
Consum
0,8 kg / mp / mm
Culoare
Alb
Proporţie apă / sac
8 litri

Momentan nu este adaugat niciun review referitor la produsul Glet de finisaj AplaFill pe bază de ciment alb pentru interior sac 20kg. Autentifica-te pentru a lasa primul un review.