Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

close

Lavabila interior Capadecor Stucco Di Perla 1,25 L

Click pentru a mari dimensiunea

3576
In stoc furnizor
160,65 lei
/ bucata


Calitate garantata a produselor
Transport personalizat prin flota Cipcos Mar in functie de comanda
26 de ani de experienta


Caparol StuccoDecor DI PERLA Silber este o masa de spaclu decorativa, ce contine reflexii metalice perlate, utilizata pentru decorarea individuala a peretilor interiori.

Se preteaza aplicarii pe toate straturile mineralle (tencuieli, beton, zidarie de caramida), gips-carton, placi fibroase tari, elemente prefabricate si acoperiri vechi portante. Produsul este ecologic, nu contine solenti sau plastifianti si ale liant polimeric organic.

Principalele avantaje sunt rezistenta ridicata, aplicarea usoara si rapida si consumul redus, de circa 120 -150 ml pentru doua straturi.

Masa de spaclu se nuanteaza computerizat pe toate sistemele Color Express. Produsul are nuanta meralic-satinat si poate fi colorat in 71 de nuante. Are aspect semi-lucios, granulatie fina si ii corepsunde clasa 2 de lavabilitate.

Se aplica pe strat suport curat, uscat si portant, gletuit in prealabil pentru astuparea golurilor si crapaturilor si grunduit in aceeasi culoare cu stratul decorativ final.

Dupa nuantare, produsul se dilueaza cu 20% apa. Se aplica utilizand o rola de mohair cu fir scurt. Ulterior, produsul nediluat se aplica cu ajutorul unui fier de glet venetian pana la acoperire completa a suprafetei.

Dupa o perioada scurta de uscare, se niveleaza usor suprafata cu fierul de glet, pana la obtinerea aspectului perlat.

Timpul de uscare este de 12 ore la suprafata si de 1-2 zile in profunzime ( la +20 grade C si 65% umiditate relativa a aerului).

A se folosi la temperaturi ce despasesc +5 grade C.

Marca
Caparol
Cant. / ambalaj
1,25l
Pret per
bucata

Momentan nu este adaugat niciun review referitor la produsul Lavabila interior Capadecor Stucco Di Perla 1,25 L. Autentifica-te pentru a lasa primul un review.