Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

close

Membrană 40 mp Hidro, Terraplast Plus L8

Click pentru a mari dimensiunea

925
In stoc
180,00 lei
/ rola


Calitate garantata a produselor
Transport personalizat prin flota Cipcos Mar in functie de comanda
26 de ani de experienta


Membrană din polietilenă de înaltă densitate (HD-PE), în suluri de culoare negru sau maro, având lățimea de 1, 1.5, 2, 2.5, sau 3 m și lungime de 20m, cu crampoane de 8 mm înălţime, dispuse în diagonală pe suprafața foii de drenaj, în număr de 1860 buc / mp. Volumul de aer între crampoane este de 5,3 l / mp, capacitatea de drenare apei fiind de 4,6 l / s / m.  În cazul în care se pune în operă pe suprafeţe verticale asigură protecţie mecanică hidroizolaţiei, respectiv poate formă şi un strat de aerisire care asigură ventilarea pereţilor de subsol vechi şi umezi, izolați necorespunzător (se montează cu crampoanele înspre perete). În acest caz plăcile se pot monta până la o adâncime de 4 metri. Dacă se montează pe orizontală are rol de strat de curăţenie.

Produsul " Membrană 40 mp Hidro, Terraplast Plus L8 " face parte din categoria : TERMOIZOLANTI / HIDROIZOLANTI / MEMBRANE,CARTON / MEMBRANA HIDRO POLIETILENA

Marca
Masterplast
Ambalaj
Sul
Culoare
Maro / negru
Lungime
20 m
Lăţime
2 m
Greutate
400 g / mp
Material
HDPE
Suprafaţă / ambalaj
40 mp / sul
Pret per
rola

Momentan nu este adaugat niciun review referitor la produsul Membrană 40 mp Hidro, Terraplast Plus L8. Autentifica-te pentru a lasa primul un review.