Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

close

Motocositoare STIGA SBC 242 D (287321002/17) O-MAC

Click pentru a mari dimensiunea

15013
In stoc furnizor
1.010,00 lei
/ buc


Calitate garantata a produselor
Transport personalizat prin flota Cipcos Mar in functie de comanda
26 de ani de experienta


Descriere

Motocoasa STIGA SBC 242 D este dotată cu un motor de 42,7 cm³ în 2 timpi, pe benzină, care asigură o performanță excelență de tundere, combinată cu o manevrabilitate extraordinară. Mânerul ergonomic tip ‘’bicicletă’’ fixat pe suport antivibratii asigura controlul facil în utilizare iar manșoanele cauciucate oferă o prindere sigură. Motocoasa este prevăzută cu multiple puncte de prindere pe ham, oferind astfel posibilitatea de echilibrare optimă pentru fiecare utilizator.

A.V.S- sistem antivibratii realizat cu materiale ce izolează operatorul de vibrațiile produse de motor.

Demaror cu sistem de pornire ușoară- sistemul inovativ de pornire care reduce cu până la 30% necesarul de forță pentru pornire, facilitând o pornire rapidă și confortabilă.

Pompă amorsare– care face posibilă pornirea rapidă a motocoasei, chiar și după perioade lungi de timp de neutilizare.

Manșoane mâner cauciucate- manșoanele mânerului sunt acoperite cu un cauciuc special, moale, ce asigură o prindere fermă și sigură.

Comenzi pe un singur mâner- trăgaciul accelerației, clapetă de blocare a acestuia și comutatorul Pornit/Oprit sunt montate pe același mâner ergonomic, permițând astfel controlul deplin pe toată durata utilizării produsului.

Emisii reduse - tehnologia modernă după care este realizat motorul permite scăderea consumului de combustibil și reducerea emisiilor de noxe la eșapament, în conformitate cu normele în vigoare.

Marca
O-mac Padure si gradina
Pret per
buc

Momentan nu este adaugat niciun review referitor la produsul Motocositoare STIGA SBC 242 D (287321002/17) O-MAC. Autentifica-te pentru a lasa primul un review.