Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

close

Parchet Fox Europe Line D1804, 8 mm, Kronostar

  • Nou!

Click pentru a mari dimensiunea

14180
In stoc
30,50 lei


Calitate garantata a produselor
Transport personalizat prin flota Cipcos Mar in functie de comanda
26 de ani de experienta


Parchet laminat, grosime 8 mm, D1804, Europe Line, Kronostar

Parchet laminat, grosime 8 mm, D1804, Kronostar este o alegere foarte populara si este foarte des intalnit in domeniul amenajarilor interioare, in primul rand gratie pretului sau accesibil. Principalul avantaj al acestuia este posibilitatea montajului flotant nefiind necesara lipirea lui. Un alt mare atu este faptul ca se curata usor si rapid, fiind recomandata folosirea produselor speciale de curatare, care au rolul de a proteja suprafata si de a o pastra in stare buna pentru o perioada cat mai indelungata.

In comparatie cu parchetul masiv, parchetul laminat nu este compus in exclusivitate din lemn, ci din HDF (High-Density Fiberboard). Acesta este, practic, o placa alcatuita din fibre lemnoase de mare densitate, presate la temperaturi ridicate, peste care se lipeste o hartie decor si un strat de protectie din melamina. Intreaga sa componenta si, in special, densitatea mare a fibrelor ce au fost intens comprimate, ii determina o rezistenta mare la uzura sau presare. De asemenea, este rezistent la foc.

Marca
E-fox tools
Lungime
1380 mm
Lăţime
193 mm
Material
HDF
Grosime
8 mm
Incalzire in pardoseala
Da
Sistem montaj
Angle-Angle

Momentan nu este adaugat niciun review referitor la produsul Parchet Fox Europe Line D1804, 8 mm, Kronostar. Autentifica-te pentru a lasa primul un review.