Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

close

Plasa impletita (necompactata) zincata 10 m D 1,8 mm

  • Plasa impletita (necompactata) zincata 10 m D 1,8 mm -1
  • Plasa impletita (necompactata) zincata 10 m D 1,8 mm -2
  • Plasa impletita (necompactata) zincata 10 m D 1,8 mm -1
  • Plasa impletita (necompactata) zincata 10 m D 1,8 mm -2
Plasa impletita (necompactata) zincata 10 m D 1,8 mm -1

Click pentru a mari dimensiunea

18
In stoc
6,50 lei


Calitate garantata a produselor
Transport personalizat prin flota Cipcos Mar in functie de comanda
26 de ani de experienta


Impletitura din sarma este o retea formată prin impletirea firelor de sarma din care se obtin ochiuri patrate (50X50 mm; 40x40 mm). Aceasta plasa prezinta un grad semnificativ de flexibilitate, datorită proprietatilor constructive ce caracterizează firele de sarma. Sarma zincata/zincata plastefiata ofera impletiturii o rezistenta indelungata la coroziune. Impletiturile din sarma constituie cel mai bun raspuns la nevoile celor care cauta solutii tehnice eficiente si economice, in acelasi timp. Împletiturile din sârmă se livrează în rulouri cu lungimea de 10 m sau 20 m (compactate sau necompactate).Impletiturile din sarma sunt destinate in general indiguirilor, imprejmuirilor de terenuri, constructiilor civile si industriale si se executa din sarma zincata sau sarma zincata plastifiata.

Produsul " Plasa impletita (necompactata) zincata 10 m D 1,8 mm " face parte din categoria : PRODUSE METALURGICE /IMPREJMUIRI / PLASE GARD

Marca
Dan Steel
Ambalaj
KG
Lungime
10 m
Diametru
1,8 mm
Suprafaţă
0,85 mp / kg

Momentan nu este adaugat niciun review referitor la produsul Plasa impletita (necompactata) zincata 10 m D 1,8 mm. Autentifica-te pentru a lasa primul un review.