Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

close

Policarbonat compact 4 mm, 6000 x 2100 Clar (Transparent)

  • Policarbonat 4 mm, 2,10x6 m Clar - materiale constructii Cipcosmar Pitesti -3
  • Policarbonat 4 mm, 2,10x6 m Clar - materiale constructii Cipcosmar Pitesti -3

Click pentru a mari dimensiunea

272
In stoc
201,00 lei
/ bucata


Calitate garantata a produselor
Transport personalizat prin flota Cipcos Mar in functie de comanda
26 de ani de experienta


Rezistența absolută la spargere a plăcilor din policarbonat compact le recomandă ca fiind cea mai bună soluție pentru utilizarea în locuri publice și în zonele cu risc ridicat de vandalism. Policarbonatul compact este un material foarte versatil, fiind astfel recomandat pentru o gamă variată de aplicații, atât în publicitate, construcții cât și în industrie. Printre calitățile cele mai importante ale policarbonatului compact trebuiesc menționate rezistență deosebită la lovituri, transparența excelentă, rezistența crescută la temperatură, o foarte bună rezistență la foc comparativ cu alte mase plastice precum și rezistența la intemperii. Acest material este transparent ca sticla, de două ori mai ușor și în același timp de peste 250 de ori mai rezistent la impact - practic indestructibil.

Produsul " Policarbonat compact 4 mm, 6000 x 2100 Clar (Transparent) " face parte din categoria : AMENAJARI INTERIOARE / EXTERIOARE / POLICARBONAT SI ACCESORII / PLACI POLICARBONAT

Marca
Tuplex
Ambalaj
Buc
Culoare
Transparent
Lungime
6,00 m
Lăţime
2,10 m
Grosime
4,00 mm
Suprafaţă
12,60 mp / buc
Pret per
bucata

Momentan nu este adaugat niciun review referitor la produsul Policarbonat compact 4 mm, 6000 x 2100 Clar (Transparent). Autentifica-te pentru a lasa primul un review.