Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

close

Silicon sanitar, alb, Den Braven, 280 ml

  • Nou!

Click pentru a mari dimensiunea

4355
In stoc
26,00 lei


Calitate garantata a produselor
Transport personalizat prin flota Cipcos Mar in functie de comanda
26 de ani de experienta


Descriere

Siliconul sanitar Den Braven este un izolant elastic monocomponent, fungistatic, pe baza de silicon, destinat etansarii imbinarilor din spatiile sanitare. Produsul este rezistent la apa, umezeala, detergenti si chimicale casnice si prezinta o rezistenta excelenta la actiunea razelor UV si la intemperii. Dupa aplicare siliconul se intareste in contact cu umezeala din aer si formeaza un cauciuc rezistent.

Produsul are aplicabilitate pentru utilizarea industriala, unde este necesar un izolant fungistatic si pentru imbinarile din spatiile sanitare: izolarea rosturilor in jurul chiuvetelor, placi ceramice, cazi de baie si cabine de dus. La nivel general, siliconul sanitar Den Braven poate fi folosit fara utilizarea unui primer, pentru a izola ansamble de geamuri, suprafete glazurate, metal portelanat, panouri epoxidice si din poliester, polistiren, PVC rigid, otel inoxidabil, aluminiu elodat si lemn finisat.

Suprafetele trebuie sa fie curate, uscate si fara impuritati. Daca este necesar, se poate utiliza un primer, iar pentru finisare se recomanda Finisher. Siliconul sanitar Den Braven se aplica la o temperatura cuprinsa intre +5 grade Celsius si +40 grade Celsius, iar rezistenta la temperatura dupa intarire este cuprinsa intre -50 grade Celsius si +120 grade Celsius. Se va utiliza bagheta suport pentru adancimea corespunzatoare a rostului si pentru a evita aderenta la cea de-a treia latura a imbinarii.

Ambalaj
cartus
Culoare
Alb
Material
silicon acetoxy
Rezistenta la temperatura
-50 /+120
Grosime de aplicare (mm)
3 mm

Momentan nu este adaugat niciun review referitor la produsul Silicon sanitar, alb, Den Braven, 280 ml. Autentifica-te pentru a lasa primul un review.