Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

close

Garantia produselor

Produsele cumparate prin intermediul acestui site pot beneficia de garantia comerciala obisnuita a fiecarei marci in parte. Astfel, fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie comerciala al producatorului (daca este cazul).

Cipcosmar.ro nu este responsabil in mod direct de serviciile de garantie comerciala care sunt oferite si deci va fi responsabilitatea producatorului produsului. 

Aceasta nu afecteaza garantia legala pentru lipsa de conformitate sau alte garantii legale, de care beneficieaza toate produsele comercializate, asa cum sunt stabilite de legea romana in vigoare.

In masura în care nu a fost convenit altfel sau ulterior nu s-a reglementat altfel, în cazul unor vicii se vor aplica prevederile legale în vigoare.

În completare fata de raspunderea pentru vicii de la punctul a de mai sus, CIPCOS MAR Complex s.r.l. raspunde fata de Client pentru toate prejudiciile cauzate din culpa si neglijenta grava, din garantie sau ca producator conform legislatiei aplicabile, pentru prejudiciile cauzate integritatii fizice sau psihice ori sanatatii, pentru fapte ilicite, rea credinta si în orice alte cazuri în care raspunderea nu poate fi exclusa sau limitata conform legislatiei în vigoare. În toate celelelalte cazuri, raspunderea CIPCOS MAR Complex s.r.l.  fata de Client este exclusa. Raspunderea maxima este limitata ca suma la pretul total al comenzii.