Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

close

Propunandu-ne sa fim o firma complexa, oferim clientilor servicii de calitate:

· Consiliere si consultanta gratuita

Personalul nostru este bine pregatit sa ofere consiliere clientilor pentru stabilirea necesarului si consumului de materiale pentru construirea, renovarea si amenajarea locuintei.

· Livrare marfa

Transportul materialelor de constructii este asigurat cu flota proprie CIPCOSMAR formata din autoutilitare de 3.5 TO, automacarale si autocamioane. Costul de transport se stabileste in functie de valoarea marfii, greutatea totala a produselor si de localitatea de livrare.

· Colorare computerizata vopsea

Colorarea computerizata pentru tencuieli decorative, vopsele lavabile de interior si exterior este disponibila in toate locatiile noastre. Preturile pentru produse sunt stabilite in functie de nuanta aleasa (cu cat nuanta este mai intensa, cu atat pretul este mai mare - pentru ca se utilizeaza mai mult pigment). Paletarele de culori pot fi consultate in magazine.

· Fasonare si debitare otel beton

Activitatea de fasonare si debitare otel beton se desfasoara intr-o hala noua cu suprafata de 1500 mp dotata cu o linie automata de productie achizitionata in anul 2018. In functiile de specificatiile din proiect putem prelucra orice tip de otel beton PC52, BST500 si OB37 cu dimensiuni cuprinse intre Ø8 mm si Ø32 mm.

· Profilare tigla metalica Optima

Linia de productie pentru tigla metalica este complet automatizata pentru obtinerea profilelor de cea mai buna calitate. Cipcos Mar ofera asistenta prin echipa de vanzari privind realizarea necesarului de materiale pentru acoperisuri pe baza schitelor transmise de client sau in urma masuratorilor la domiciliul clientilor.

· Profilare tabla zincata

Tabla cutata zincata este recomandata in renovarea spatiilor precum: locuinte, hale, depozite, garaje etc., avand ca principale avantaje costurile reduse de achizitie, greutatea redusa, montajul facil si intretinerea usoara.

· Servicii de creditare

Cipcos Mar pune la dispozitia clientilor posibilitatea achizitionarii produselor in rate prin urmatorii operatori de creditare din Romania: BRD, Garanti Bank, Raiffeisen si UniCredit.