Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

close

Glet CT127 pentru finisaje fine la interior sac 20 kg

Click pentru a mari dimensiunea

247
In stoc
41,00 lei
/ sac


Calitate garantata a produselor
Transport personalizat prin flota Cipcos Mar in functie de comanda
26 de ani de experienta


Gletul Ceresit CT 127 este destinat acoperirii suprafețelor tencuite în mod tradițional și a suprafețelor betoanelor, în strat de max. 2 mm. Finisarea se face în mod tradițional prin șlefuire cu hârtie abrazivă. Suprafața gletuită cu Ceresit CT 127 va deveni perfect netedă și de un alb imaculat, astfel încât poate constitui și finisaj final (poate rămâne nevopsită). Dacă se dorește, gletul poate fi vopsit după uscare cu vopseluri de dispersie și chiar și cu vopseluri cu suport mineral. Acest glet poate fi folosit în interiorul clădirilor în locuri uscate, fără umiditate permanentă. Glet pentru finisaje fine la interior, pe bază de ciment alb, în strat subțire de max. 2 mm, se folosește pentru obținerea de suprafețe netede pe pereți și plafoane în interiorul clădirilor.

Produsul " Glet CT127 pentru finisaje fine la interior sac 20 kg " face parte din categoria : AMENAJARI INTERIOARE / EXTERIOARE / GLET FINISAJ / GLET CIMENT

Marca
Ceresit Henkel Romania
Ambalaj
Sac
Cant. / ambalaj
20 kg / sac
Consum
0,4 - 1,2 kg / mp / mm
Culoare
Alb
Proporţie apă / sac
8 litri
Pret per
sac

Momentan nu este adaugat niciun review referitor la produsul Glet CT127 pentru finisaje fine la interior sac 20 kg. Autentifica-te pentru a lasa primul un review.