Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

close

Polistiren extrudat plăci Austrotherm 30 mm XPS TOP P SF

Click pentru a mari dimensiunea

77.3
In stoc
145,00 lei


Calitate garantata a produselor
Transport personalizat prin flota Cipcos Mar in functie de comanda
26 de ani de experienta


Faţade ventilate, diafragme (b.a.) dublate de sistem EPS, pereţi de subsol şi elevaţii la fundaţii,  socluri, planşee, terase, sub radierul de fundaţie, în încăperile umede etc.Plăci striate din polistiren extrudat pentru faţade ventilate, diafragme (b.a.) dublate de sistem EPS, pereţi de subsol şi elevaţii la fundaţii. Polistirenul extrudat Austrotherm XPS ® TOP asigură o termoizolaţie eficientă de la subsol până la acoperiş, acolo unde sunt încărcări mecanice extreme şi grad mare de umiditate. Cu Austrotherm XPS ® TOP se obţin rezultate ideale în cazul termoizolaţiilor la pereţii de subsol, la socluri, planşee, terase, sub radierul de fundaţie, în încăperile umede etc.

Produsul "  Polistiren extrudat plăci Austrotherm 30 mm XPS TOP P SF " face parte din categoria : TERMOIZOLANTI/HIDROIZOLANTI / POLISTIREN /POLISTIREN EXTRUDAT

Marca
Austrotherm
Ambalaj
Bax
Cant. / ambalaj
14 buc / bax
Culoare
Roz
Lungime
1250 mm
Lăţime
600 mm
Grosime
30 mm
Suprafaţă / ambalaj
10,5 mp / bax
Volum / ambalaj
0,315 mc / bax
Suprafaţă
0,75 mp / placă
Volum / buc
0,0225 mc / buc
Porozitate
Închisă
Formă contur lateral
Cu falţ (SF)

Momentan nu este adaugat niciun review referitor la produsul Polistiren extrudat plăci Austrotherm 30 mm XPS TOP P SF. Autentifica-te pentru a lasa primul un review.