Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

close

Vopsea lavabila interior, Aplalux, alb, 15L + salopeta + amorsa

Click pentru a mari dimensiunea

3107.p
In stoc
323,00 lei
/ bucata


Calitate garantata a produselor
Transport personalizat prin flota Cipcos Mar in functie de comanda
26 de ani de experienta


Aplalux este o vopsea superlavabilă pentru interior pe bază de copolimeri acrilo-stirenici în dispersie apoasă, pigmenți, materiale de umplutură, aditivi. Prezintă aplicabilitate bună, putere mare de acoperire și aderență la suportul pregătit corespunzător.

Realizează pelicule cu grad de alb ridicat și permeabile la vapori. Este o vopsea destinată protecției și acoperirii decorative a suprafețelor interioare și a tavanelor (gips – carton, gleturi, tencuieli de var și ciment, beton și alte suporturi minerale).

Se condiționează produsul la 10 ÷ 30°C și se diluează cu apă după cum urmează:

stratul 1 - vopsea diluată cu cca. 15 % apă,

stratul 2 - vopsea nediluată sau diluată cu cca. 8% apă în litri raportat la volumul vopselei.

Se omogenizează înainte de utilizare. Se recomandă că aplicarea să se efectueze integral folosind un singur lot de produs, sau amestecul unor loturi diferite.

Pregătirea suprafețelor:

Suprafețele pe care se aplică vopseaua trebuie să fie stabile, rezistente, curate, lipsite de praf sau grăsimi și uniform pregătite (culoare, textura, tip material).

Suprafețe noi:

Suprafețele din beton, tencuielile minerale, gleturile de ciment-var trebuie să fie perfect uscate, timpul minim de maturare este de 28 zile de la punerea în opera.

Eventuala eflorescență se îndepărtează prin mijloace mecanice sau decapare acidă. Vopsirea va începe numai după stoparea eflorescentei.

Se recomandă nivelarea cu AplaFill glet de încărcare și finisarea cu AplaFill glet de finisaj pentru interior pe baza de ciment alb sau AplaFill glet de nivelare și finisaj.

Rosturile dintre plăcile de gips – carton, eventualele suprafețe zgariate sau lovite se chituiesc cu AplaFill chit pentru gips- carton. Gleturile de încărcare și de finisaj se usucă conform recomandărilor producătorului, se șlefuiesc, se curată de praf și alte impurități și se amorsează folosind AplaLux amorsă concentrată pentru interior

Suprafețe vechi și/sau vopsite în prealabil:

Nu se aplică pe pelicule de lacuri, vopsele și emailuri pe baza de solvent sau zugrăveli var/humă.

Se curată zugrăveala sau tencuiala veche neaderența și se remediază eventualele defecte ale suportului (exfolieri, fisuri etc.).

Se recomandă nivelarea cu AplaFill glet de încărcare și finisarea cu AplaFill glet de finisaj pentru interior pe baza de ciment alb sau AplaFill glet de nivelare și finisaj.

Rosturile dintre plăcile de gips – carton, eventualele suprafețe zgariate sau lovite se chituiesc cu AplaFill chit pentru gips- carton. Zonele pe care s-au efectuat reparații se lasă să se matureze minim 72 ore, se nivelează prin șlefuire cu șmirghel de granulație mică sau mecanizat, se curată de praf sau alte impurități și se amorsează folosind AplaLux amorsă concentrată pentru interior.

Atenție!

La finisarea unui perete, se va folosi un singur tip de glet.

Suprafețele neuniforme ca textură și absorbție pot denatura aspectul final. Alegerea diluției potrivite se face prin aplicarea vopselei diluate pe 1-2 mp, înainte de începerea lucrului pe toată suprafața.

Nerespectarea instrucțiunilor de aplicare poate modifică aspectul, calitatea și randamentul acoperirii.

Nu se combină cu alte produse.

Se recomandă că vopsirea să se efectueze integral folosind un singur lot de produs sau amestecul unor loturi diferite.

Este recomandat să se aplice 2 straturi iar randament teoretic de aplicare este 12 ÷ 16 m 2 /litru/ strat (în funcție de tip suport și mod de aplicare). Pierderile de material în cursul preparării și aplicării variază și trebuie luate în considerare suplimentar. Ele depind de metoda și condițiile de aplicare, formă, mărimea, textură și profilul suprafeței vopsite.

Nu se aplică în condiții de expunere directă la radiațiile solare, vânt, ploaie, ceață sau îngheț. Se aplică folosind pensula, rola sau pompa airless iar curățarea echipamentului de lucru se face cu apă.

Termenul de garanție este de 24 luni de la dată fabricației, în ambalajul original, sigilat, închis etanș, în condițiile respectării regulilor de transport și depozitare.

Specificații tehnice:

Culoare: Alb

Ambalare: Găleată 15 L

Randament: 12-16 m²/L/strat

Timp de uscare: 6 h

Temperatura de lucru: 5°C - 30°C

Tip rășină: Stiren-acrilică

Termen de valabilitate: 12 luni

Marca
Fabryo Corporation
Ambalaj
galeata
Culoare
alb
Pret per
bucata

Momentan nu este adaugat niciun review referitor la produsul Vopsea lavabila interior, Aplalux, alb, 15L + salopeta + amorsa. Autentifica-te pentru a lasa primul un review.