Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

close

Adeziv pentru pereți și pardoseli la interior și/sau exterior Ceresit CM17 sac 25 kg

Click pentru a mari dimensiunea

123
In stoc
75,51 lei
/ sac


Calitate garantata a produselor
Transport personalizat prin flota Cipcos Mar in functie de comanda
26 de ani de experienta


Aplicații la interior și exterior pe suprafețe critice, pentru placări cu plăci ceramice de dimensiuni mari și plăci din piatră naturală de culoare închisă (de ex: Ardezie Gri, Granit Giallo Romano), pentru suprafețe suport absorbante și neabsorbante, pentru lipirea pe suporturi deformabile cum ar fi plăci de gips-carton sau plăci de PAL, OSB tratate corespunzător. Adeziv pentru pereți și pardoseli la interior și/sau exterior, pentru rezultate rapide, circulabil dupã 12 ore, aderență și flexibilitate îmbunătățitã, pentru plãci mari, pentru aplicații la interior și exterior pe suprafețe critice, utilizare sigură chiar și în condiții extreme.

Produsul " Adeziv pentru pereți și pardoseli la interior și/sau exterior Ceresit CM17 sac 25 kg " face parte din categoria : AMENAJARI INTERIOARE /EXTERIOARE / ADEZiVI SI MASA DE SPACLU / ADEZIVI GRESIE FAIANTA

Marca
Ceresit Henkel Romania
Ambalaj
Sac
Cant. / ambalaj
25 kg / sac
Consum
1,4 – 4,0 Kg / mp
Culoare
Gri
Proporţie apă / sac
7 - 7,5 litri
Pret per
sac

Momentan nu este adaugat niciun review referitor la produsul Adeziv pentru pereți și pardoseli la interior și/sau exterior Ceresit CM17 sac 25 kg. Autentifica-te pentru a lasa primul un review.