Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

close

BCA Ytong Clasic D0,5 NF 600 x 250 x 200 mm

Click pentru a mari dimensiunea

212
In stoc
395,00 lei


Calitate garantata a produselor
Transport personalizat prin flota Cipcos Mar in functie de comanda
26 de ani de experienta


Blocuri de zidarie pentru pereti exteriori de inchidere, pentru pereti portanti, dar si produse cu aplicatii la interior pentru pereti de compartimentare, despartitori, elemente de design sau buiandrugi. Datorita proprietatilor excelente de izolare termica a blocurilor de zidarie Ytong, se asigura confortul locuitorilor pe durata unui intreg ciclu anual, prin sustinerea unei temperaturi interioare constante, cu umiditate controlata datorita unei bune permeabilitati la vapori. Ytong este produs din nisip, var, ciment si apa, resurse complet naturale si minerale. Extragerea materiilor prime se face prin procedee neinvazive, ecologice – echilibrul natural nefiind astfel afectat, iar produsul obtinut este ecologic si sustenabil. Punerea in opera simpla si rapida datorita imbinarilor nut-feder si a manerelor de prindere salveaza timp si costuri pe santier. Pe termen lung, eficienta energetica determina economii de energie si la costurile de intretinere a caldirilor sau a locuintelor. Stabilitatea materialului la temperaturi inalte si rezistenta la foc a zidariei asigura protectia optima impotriva incendiilor. Blocurile de zidarie Ytong se incadreaza in clasa A1 de reactie la foc, iar in caz de incendiu nu emana gaze toxice.

Produsul " BCA Ytong Clasic D0,5 NF 600 x 250 x 200 mm " face parte din categoria : MATERIALE ZIDARIE / BLOCURI DE ZIDARIE / BCA 

Marca
Ytong
Ambalaj
MC
Cant. / ambalaj
48 buc / palet
Consum
33,4 buc / mc
Lungime
600 mm
Înălţime
200 mm
Bază
250 mm
Suprafaţă / ambalaj
5,76 mp / palet
Volum / ambalaj
1,44 mc / palet
Suprafaţă
0,12 mp / buc
Volum / buc
0,03 mc / buc
Buc / mp
8,3 buc / mp
mp / mc
4 mp / mc

Momentan nu este adaugat niciun review referitor la produsul BCA Ytong Clasic D0,5 NF 600 x 250 x 200 mm. Autentifica-te pentru a lasa primul un review.