Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

close

Capac Interval Roma Clasic 50 x 35 x 3 cm

Click pentru a mari dimensiunea

66
In stoc
46,01 lei
/ buc


Calitate garantata a produselor
Transport personalizat prin flota Cipcos Mar in functie de comanda
26 de ani de experienta


Capac interval gard - Clasic 50x35x3 cm

Clasic este un model de capac interval drept pentru gard, atic, balustradă (mână curentă) sau acoperirea parapeților teraselor și balcoanelor

Capacele de interval de gard şi aticurile pentru ziduri acţionează în primul rând ca o protecţie împotriva efectelor dăunătoare ale expunerii constante la soare, ploaie, zăpadă şi gheaţă. Pe de altă parte adaugă un plus de rezistenţă şi durabilitate zidurilor şi gardurilor, mărindu-le durata de viaţă.

Datorită procesului de fabricație automatizat la standarde europene, cu un control al managementului calității certificat ISO, a materiilor prime de calitate superioară și a materialelor folosite, accesoriile de gard sunt durabile și nu necesită întreținere ulterioară pentru a-și păstra aspectul, ceea ce înseamnă că au o rezistență sporită la intemperii.

Capacele de interval STAR STONE sunt un produs special din piatră compozită creat pentru decorarea gardului dvs. Fie că se folosesc la interior sau exterior, aceste piese speciale conferă proiectului dvs. un finisaj deosebit, distins și elegant. Produsele sunt colorate și armate în masă, nemaifiind necesară vopsirea lor.

Marca
Star Stone
Culoare
bej
Lungime
50cm
Lăţime
35cm
Grosime
3cm
Pret per
buc

Momentan nu este adaugat niciun review referitor la produsul Capac Interval Roma Clasic 50 x 35 x 3 cm. Autentifica-te pentru a lasa primul un review.