Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

close

Generator de curent monofazic, HYUNDAI HY3001, 2.8 KW

Click pentru a mari dimensiunea

81010
Stoc limitat
1.619,99 lei
/ bucata


Calitate garantata a produselor
Transport personalizat prin flota Cipcos Mar in functie de comanda
26 de ani de experienta


Avantaje: Generator de curent monofazic HYUNDAI HY3001, 2.8 KW

- Motor OHV în 4 timpi răcit cu aer
- Senzor nivel scazut de ulei
- Ecram LCD
- Protectie la scurcircuit prin diferențial de 30 mA
- Model monofazat cu 2 prize de 16A curent alternativ
- Reglarea tensiunii prin AVR
- Sasiu robust

Descriere: Generator de curent monofazic HYUNDAI HY3001, 2.8KW

- Generatorul de curent electric Hyundai HY3001 este un generator de curent electric monofazat ce asigură alimentarea maximă de 3100W, energie suficientă pentru aplicații multiple. Sistemul de pornire este pe bază de demaror cu sfoara. Generatorul electric Hyundai HY3001 este acționat de un motor în 4 timpi alimentat cu benzină și este prevazut cu întrerupător de protecție la suprasarcină.
- Generatorul de curent Hyundai HY3001 este proiectat să funcționeze în cele mai solicitante condiții. Este un instrument de înaltă performanță care poate fi aplicat la orice utilizare, atât mașini profesionale, cât și electronice mai delicate, cu un rezervor de dimensiuni medii care îl face să aibă performanțe excelente și să fie mai ușor de transportat.
- Se poate folosi în camping, locuri în care nu există racordare la rețeaua electrică, reforme, nautice, autocaravane, sursă de energie pentru case de țară și pompe pentru fântâni. Puterea sa mare îl face complementul ideal pentru profesioniștii care au nevoie de o sursă portabilă de energie și garantează lucrul cu mașini de înaltă performanță și consum.
- Generatorul de curent Hyundai HY3001 este o completare ideală pentru a susține instalația fotovoltaică, o alegere grozavă care oferă garanții, eficacitate și eficiență și garantată de un mare brand recunoscut în întreaga lume cum este Hyundai.
- Garantia este de 2 ani pentru persoanele fizice și 1 an pentru persoanele juridice.

Set de livrare: Generator de curent monofazic HYUNDAI HY3100, 2.8KW

- cheie bujii

Greutate
48 kg
Pret per
bucata
Combustibil
Benzina
Putere motor
7 CP
Capacitate rezorvor
15L
Capacitate rezervor ulei
1,1 L

Momentan nu este adaugat niciun review referitor la produsul Generator de curent monofazic, HYUNDAI HY3001, 2.8 KW. Autentifica-te pentru a lasa primul un review.