Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

close

Piatra decorativa English Brick 11, 1 mp / cutie

Click pentru a mari dimensiunea

6796
Fara stoc
88,50 lei
/ cutie


Calitate garantata a produselor
Transport personalizat prin flota Cipcos Mar in functie de comanda
26 de ani de experienta


Cărămida aparentă decorativă English Brick vine exact cu ce promite: aerul somptuos al Marii Britanii învăluită predominant de acest tip de cărămidă încă de secole și care reprezintă ferm o marcă specifică britanică a oricărei construcții. Cărămida aparentă English Brick-11 nu va dezamăgi nici o clipă prin aspectul brut, natural care pare prelucrată manual și care plusează în nota de farmec al cărămizii originale. De asemenea, English Brick este extrem de versatilă din punct de vedere al stilurilor în care se poate integra, având capacitatea de a accentua cadre arhitectural-decorative interioare și exterioare de la rustic până la postmodern-luxos și fiind ușor de inserat cu texturi și materiale diverse, pe care le va scoate în evidență.

Pe lângă frumusețea și farmecul britanic, cărămida aparentă decorativă English Brick-11  împachetează și o mulțime de avantaje tehnice deosebite care cu siguranță te vor convinge. Este făcută din materiale non-toxice premium, este extrem de rezistentă, funcționează ca izolație fonică și termică, este impermeabilă, iar culoarea este adăugată direct în compoziție. Tehnologiile folosite la crearea English Brick sunt de ultimă generație și beneficiază de o garanție de 10 (zece) ani. Placarea aceasteia este foarte simplă, iar în secțiunea “Montaj” găsești tutoriale cu instrucțiunile de instalare.

Specificatii:

Culoare: Maro, Rosu
Utilizare: Exterior, Interior
Grosime Placă:10 mm
Greutate Cutie: 25 kg
Dimensiuni Cutie: 570 x 230 x 135 mm
Ambalare cutie (m²/cutie): 1 m²
Ambalare palet (numar cutii/palet): 28 cutii/palet

Caracteristici principale

Izolator fonic si termic, Neinflamabil, Nu se decoloreaza, Rezistent la radiatii UV, Rezistent la variații mari de temperatură

Marca
Stone deco style
Ambalaj
1mp / cutie
Lungime
17 cm
Lăţime
6 cm
Greutate
25 kg
Grosime
10 mm
Pret per
cutie

Momentan nu este adaugat niciun review referitor la produsul Piatra decorativa English Brick 11, 1 mp / cutie. Autentifica-te pentru a lasa primul un review.

Produse compatibile