Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

close

Set mobilier baie Woody 55 cm, incl. baza lavoar, lavoar si oglinda, stejar gri

Click pentru a mari dimensiunea

21022
In stoc
450,00 lei
/ pachet


Calitate garantata a produselor
Transport personalizat prin flota Cipcos Mar in functie de comanda
26 de ani de experienta


Setul de mobilier de baie Woody este una dintre cele mai simple și la îndemână soluții pentru amenajarea băii dumneavoastră – este o piesă elegantă, potrivită pentru amenajările în care se regăsesc nuanțe de stejar gri. Setul de mobilier completează eficient spațiul datorită celor trei piese: dulap bază lavoar, oglindă și lavoar ceramic.

Caracteristicile de produs ale setului de mobilier pentru baie Woody 55 cm, incl. bază lavoar, lavoar și oglindă, stejar gri

Acest mobilier pentru baie este prevăzut cu picioare care permit montajul pe pardoseala băii și mânere tip bară. Interiorul acestei piese de mobilier pentru baie este suficient de spațios pentru a putea depozita în acesta accesoriile de care aveți nevoie în baie.

Lavoarul este confecționat din ceramică și se montează deasupra mobilierului, fără să ocupe mult spațiu. Baza pentru lavoar este confecționată din PAL în nuanțe de stejar gri.

Dimensiunile totale ale setului de mobilier sunt de 157 cm înălțime, 56,5 cm lățime și 45 cm adâncime, dimensiuni care facilitează montajul și în băi de mici dimensiuni.

Marca
SAVINIDUE
Culoare
stejar gri
Material
pal
Pret per
pachet

Momentan nu este adaugat niciun review referitor la produsul Set mobilier baie Woody 55 cm, incl. baza lavoar, lavoar si oglinda, stejar gri. Autentifica-te pentru a lasa primul un review.