Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

close

Țeavă rotundă construcții 1 1/4 țoli (42,4) x 3 mm

Click pentru a mari dimensiunea

470
In stoc
84,00 lei


Calitate garantata a produselor
Transport personalizat prin flota Cipcos Mar in functie de comanda
26 de ani de experienta


Țeavă rotundă pentru construcții sudată longitudinal este confecționată din tablă laminată neagră sau zincată. Materia prima, sub formă de fâșii de tablă, trece succesiv prin caje (role metalice) care deformează tabla până la formă perfect rotundă. Marginile longitudinale sunt unite printr-un cordon de sudură continuă. Materia prima din care este realizată, țeava rotundă, ii asigură proprietățile fizice și finisajele de suprafață necesare domeniului construcțiilor. Se folosește în construcția de stâlpi de gard, cadre metalice, întărituri, susțineri, confecții și construcții metalice diverse, elemente de design pentru confecții metalice, etc. Țevile de construcții NU se folosesc pentru transportul fluidelor de nici un fel.

Produsul " Țeavă rotundă construcții 1 1/4 țoli (42,4) x 3 mm " face parte din categoria : PRODUSE METALURGICE / PROFILE SI PRODUSE LAMINATE DIN OTEL / TEVI ROTUNDE CONSTRUCTII

Marca
Imeva East Europe - Mega Profil - Yucel Boru - Mitliv PH Constru
Ambalaj
Buc
Lungime
6,00 m
Greutate
17,490 kg / buc
Grosime
3 mm
Diametru
1 1/4" 42,4 mm
Masă
17,490 kg / buc

Momentan nu este adaugat niciun review referitor la produsul Țeavă rotundă construcții 1 1/4 țoli (42,4) x 3 mm. Autentifica-te pentru a lasa primul un review.